Wales repülőjegy

Wales repülőjegy

Wales repülőjegy

Magyarországról Walesbe jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással a KLM és az Air France légitársaságok kínálnak olcsó Wales repülőjegyeket

A Wales szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos walesi várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Walesben

 

Cardiff

Cardiff repülőjegy

Az Egyesült Királyságot alkotó négy ország közül Wales számít a legkisebbnek, és ennek az aprócska államnak a fővárosa a Taff folyó által kettészelt népes kikötőváros, Cardiff, amely azok közül a települések közül való, a...

Bővebben »

Wales

Wales mindig határozottan elhatárolja magát Angliától, nem is szeretik, ha őket egybe veszik, pedig államvezetőjük II. Erzsébet.

Walest valamikor a természet uralta, mára sajnos az erdőkből nagyon sokat kivágtak. Szinte teljesen elpusztult a növényzet. Jelenleg is folyik a harc, hogy Wales mesés növényvilágát megmentsék. De ide nem feltétlenül a természet miatt érdemes ellátogatni, bár sokan mondják, hogy ez a legvonzóbb az egész tartományban.

Az egyik legnagyobb város, Cardiff a turisták körében nem annyira ismert, de aki ellátogat ide, az feledhetetlen élményekkel gazdagodik. Itt igazán pezseg az élet, hisz egyetemi városként rengeteg szórakozóhely, hangulatos kávézók várják a megfáradt utazót. Az itt pihenők olyan érdekességeket nézhetnek meg, mint a városi kastély, a Nemzeti Múzeum, illetve a gyönyörűen felújított kikötő. De aki a hangulatos kis utcákat keresi, az is megtalálhatja a megfelelő, sétára alkalmas helyeket.

Van néhány olyan város és falucska, amit még érdemes megnézni. Conwy például a fallal körülvett város nevet is viselhetné, hisz a középkori vár falai még mai napig állnak és védik a várost.

Wales minden évszakban gyönyörű, de számítsunk arra, hogy nyáron nagyon sok a turista, télen pedig a hó miatt pedig több utat is lezárnak, ugyanakkor több látványosság télen zárva van. Ezért inkább ősszel vagy tavasszal látogassuk meg ezt a gyönyörű tartományt.