Cardiff repülőjegy

Cardiff repülőjegy

Cardiff repülőjegy

Ha a Cardiffbe szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Cardiff repülőjegy árak oldalunkat.

Közvetlen Budapest – Cardiff repülőjegyet jelenleg egyik légitársaság sem kínál, de átszállással a KLM és az Air France légitársaságok kínálnak olcsó repülőjegyet Cardiffbe Budapestről.

 

Cardiff

Az Egyesült Királyságot alkotó négy ország közül Wales számít a legkisebbnek, és ennek az aprócska államnak a fővárosa a Taff folyó által kettészelt népes kikötőváros, Cardiff, amely azok közül a települések közül való, amelyeket római romok fölé építettek. Cardiff városa már több ezer éve lakott helynek számít.

A walesi főváros Európa leghangulatosabb településeinek egyike, utcáin sétálva semmihez sem hasonlítható atmoszférát tapasztalhatnak meg az idelátogatók. A walesi vendégszeretet és kulturális sajátosság lépten-nyomon tapintható, és varázsa már az első napon magával ragadja az embert.

Cardiffban egyedülálló sós, tengeri levegő járja át a kikötő közelében elhelyezkedő utcákat, ahol jól esik egy délutáni vagy akár esti séta. A város éjszaka is gyönyörű, a szigetre jellemző éghajlat pedig nagyszerű hangulatot teremt nappali városnézéseinkhez.

A főváros egyik leggyakrabban látogatott nevezetessége a Cardiffi Kastély, melyben nagyszerű múzeum működik, ahol behatóbban meg lehet ismerkedni a terület történelmével. A kastély közvetlen szomszédságában is gyönyörű épületek találhatók. Cardiff a brit sziget egyik legszebb városa, amelynek felfedezése izgalmas és maradandó élményt jelent.