Vietnám repülőjegy

Vietnám repülőjegy

Vietnám repülőjegy

Magyarországról Vietnámba jelenleg egyik légitársaság sem kínál közvetlen, átszállás nélküli repülőjegyet, de átszállással az Aeroflot, a Qatar Airways, a KLM, az Air France és a Thai Airways légitársaságok kínálnak olcsó Vietnám repülőjegyeket

A Vietnámba szóló repülőjegy kereséshez csak adja meg a fenti keresőbe a pontos vietnámi várost, ahová utazni szeretne és az utazás időpontját, majd kattintson a Repülőjegy keresés gombra. A megadott keresési feltételeknek megfelelően megjelenő repülőjegy ajánlatok között még tovább fog tudni szűkíteni, vagy, ha talál megfelelőt, le is foglalhatja online.

 

Népszerű úti célok Vietnámban

 

Hanoi

Hanoi repülőjegy

A Vietnamba érkező turisták kedvelt úti célja a Vörös-folyó deltájában fekvő Hanoi, az ország fővárosa. A zsúfolt, hárommillió lakost számláló városban reggeltől estig zajlik az élet. Éjszakára pedig megáll. Az ezeréves v...

Bővebben »

Vietnám

Ha Vietnámra gondolunk, a rizs, a mesés panoráma, a háborítatlan természet, valamint a furcsa kalapok jutnak eszünkbe, de ennél sokkal több mindent rejt magába ez a távol-keleti ország. Nagyon sok olyan látnivaló vár itt bennünket, amit kár lenne kihagyni, hisz teljesen egyedi az egész világon.

A Mekong folyó deltája több egzotikus madárfajnak ad otthont. Egyik fő vonzereje az úszópiacok sokszínűsége, a különböző paloták látványa, valamint a feledhetetlen panorámák. A Cao Dai katedrális a rokokó stílusjegyeivel fogad: hatalmas belső térrel, lenyűgöző pompával, valamint a minden szentélyben visszatérő „mindent látó szemmel”. Érdekes látni, amikor szinte minden hívő fehérbe öltözve, rendezett sorokba ülve imádkozik.

A Parfüm Pagoda nevét a tavasszal nyíló több millió virágnak köszönheti. Ilyenkor ugyanis illatfelhőbe burkolózik az egész pagoda. Sokan mondják, hogy minden pagoda egyforma, ám ez azért nem így van. A Parfüm Pagodát nem szabad kihagyni az egyedülálló belső tér látványa és a különböző szobrok miatt sem.

Hué-ban, a volt fővárosban található Fellegvár, mely valamikor tiltott hely volt az átlagember számára. Aki jogtalanul lépett át a kapun, azt kivégezték. Érdemes biciklivel felfedezni az egész várost, de legyünk óvatosak, mert a szűk kis utcákon nagyon könnyű eltévedni. Jól időzített utazással többféle fesztivál részesei lehetünk.