Hanoi repülőjegy

Hanoi repülőjegy

Hanoi repülőjegy

Ha a Hanoiba szóló repülőjegyeket szeretné összehasonlítani, csak adja meg a fenti repülőjegy keresőben az indulás és visszaút dátumát (ha csak egy irányba keres repülőjegyet, hagyja a vissza út dátumát üresen).

Ha csak a repülőjegy ára számít, függetlenül az időponttól, vagy a kint tartózkodás hosszától, nézze meg Hanoi repülőjegy árak oldalunkat.

Budapestről Hanoiba egyik légitársaság sem indít közvetlen repülőjáratokat, de olcsó Hanoi repülőjegyet lehet foglalni az Aeroflot, a Qatar Airways, a KLM, az Air France és a Thai Airways, járataira.

 

Hanoi

A Vietnamba érkező turisták kedvelt úti célja a Vörös-folyó deltájában fekvő Hanoi, az ország fővárosa. A zsúfolt, hárommillió lakost számláló városban reggeltől estig zajlik az élet. Éjszakára pedig megáll.

Az ezeréves városban főleg a történelemkedvelők merülhetnek el a régi korok titkos kincseiben. Az óváros nyugati oldalán lehet megtekinteni az egyik legfontosabb nevezetességet, az Irodalom Templomát, amelyet 943 éve építettek az ország első egyetemeként. Szintén majdnem ezeréves a főváros szívében található egyoszlopos pagoda, ami Vietnam egyik jelképe.

Az ország kétezer éves történelmét a Vietnami Történeti Múzeumban ismerheti meg pontosabban a látogató. Emellett pedig Hanoi óvárosába is érdemes ellátogatni. Nem csupán a negyed lenyűgöző képe miatt, de az itt található híres kézműves boltok portékáiból is lehet válogatni. A Szent József-székesegyház megtekintése után pedig az egymás hegyén-hátán nyíló kedves kis kifőzdék egyike szívesen jóllakatja a fáradt utazót.

Hanoiban a közlekedés eléggé alulszabályozott. Mindenki halad, amerre tud, de senki nem üti el a másikat. A szüntelenül harsogó dudákhoz hozzá lehet szokni, taxival viszont nem érdemes közlekedni.