Töltsön el 6 napot New York-ban, 184 475 Ft / fő

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy a Norwegian menetrend szerinti járataira szól. Az odaúton a repülőgép 13:40-kor száll fel, és 16:10 kor érkezik meg Osloba, ahonnan 1745-kor indul tovább New York-ba ahová 20:00-kor érkezik meg helyi idő szerint. Visszafelé New York-ból 22:30-kor indul a repülőgép, amely helyi idő szerint másnap 11:50 kor érkezik meg Párizsba 7 óra 20 perces menetidő után. Mivel Párizsból az easyjet-tel történik a továbbutazás Budapestre (13:05-15:20), ezért Párizsban ki kell checkelni, és utána becheckelni az easyJet járatára.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

New York szállás A Hotel Newton Manhattanben található, 300 méterre a Central parktól, közvetlenül metrómegálló mellet, ezért jó választás lehet azoknak, akik városnézést terveznek New York-ban. A hotel és a szobák is jól felszereltek, vezeték nélküli internet van a hotelben. Az itt megszálló vendégek a hotelnek átlag 7.9 pontot adtak a legmagasabb, elérhető 10-ből, leginkább az elhelyezkedés, a kiszolgálás és a tisztaság tetszett a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

New York

New York New York a világ vezető globális városa, a legnépesebb város az Amerikai Egyesült Államokban és a második legnagyobb területű város a kontinensen; emellett pedig egy a világ három legnagyobb méretű centruma közül, London és Tokió mellett, továbbá egyike a világ négy legnagyobb divat fővárosának London, Párizs és Milánó mellett. A város az azonos nevű tagállamban található, ezért hívják még New York Citynek, de becézik Big Apple-nek, azaz Nagy Almának, továbbá utalnak még rá úgy is, hogy „a város, mely soha nem alszik”. Területe öt nagy kerületre osztható: Bronxra, Brooklynra, Manhattanre, Queensre és Staten Islandre. A felhőkarcolók által alkotott fantasztikus városkép mellett New York legismertebb jelképe a Szabadságszobor, mely 1886 óta fogadja az Újvilágba érkezőket.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása