Töltsön el 4 napot Lisszabonban március végén 55 342 Ft-ért belvárosi szállással és repülőjeggyel.

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Wizz Air fapados légitársaság menetrend szerinti járatán történik. A repülőgép Budapestről 15:40-kor száll fel és 18:40-kor száll le Lisszabonban odafelé. Visszafelé Lisszabonból 19:20-kor száll fel a repülőgép és 23:55-kor száll le Budapesten, így az utolsó nap is még teljes értékű nap lehet a lisszaboni városnézésben.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Lisszabon szállás A Grande Pensao Residencial Alcobia Lisszabon belvárosában található nagyon jó közlekedéssel, számos étterem és bár és látnivaló közelségében, ezért kitűnő választás lehet azoknak, aki városnézést terveznek Lisszabonban. A panzióban megszálló vendégek leginkább a szállás elhelyezkedését, a kiszolgálást és a tisztaságot szerették, így átlag 7,7 pontod adtak a 10-ből a szállásra.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Lisszabon

Lisszabon Lisszabonnak két arcát különböztethetjük meg. Az egyik a nappali, amikor is az építészeti remekművek tárulnak szemünk elé, illetve a múzeumok sokasága ejt minket rabul. A másik a pezsgő éjszakai élet, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása