Télből nyárba: töltsön el 10 napot Kubában 451 984 Ft-ért (szállás + repülőjegy)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy az Air Canada menetrend szerinti járataira vonatkozik. 10:45-kor száll fel a repülőgép Budapestről Frankfurtba és 12:30-kor száll le. 4 óra 40-perces várakozás után 17:10-kor indul a következő repülőgép Torontóba és helyi idő szerint 19:35-kor szál le. 12 óra 25 perces várakozás után, reggel 8:00-kor indul Torontóból Varaderoba a következő repülőgép és helyi idő szerint 11:35-kor száll le. Visszafelé 12:35-kor száll fel a repülőgép Varaderoból és 16:05-kor száll le helyi idő szerint Torontóban. 4 óra 5 perces várakozás után, 20:10-kor száll fel a Torontó - München járat, é helyi idő szerint másnap 10 órakor száll le, majd 1 óra 10 perces várakozás után, 11:10-kor száll fel a München Budapest járat, amelyik 12:25-kor száll le Budapesten.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Varadero szállás A Brisas del Caribe Hotel csodálatos pálmaligetben, több kültéri medencével rendelkező hotel. Minigolf, jakuzzi, fitneszterem, szauna, saját étterem és bár várja az itt megszálló vendégeket. A hotel szobái légkondicionáltak. Az itt megszálló vendégek 10-ből átlagosan 7 pontod adtak a szállásra, leginkább az elhelyezkedés tetszett a vendégeknek, de elégedettek voltak a tisztasággal, az ételekkel, a felszereltséggel és a kiszolgálással is.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Varadero

Varadero Varaderóban a pihenésről, a luxusról szól szinte minden. A rengeteg szállodában szinte nem is kapható más csomag, csak „all inclusiv”. Épp ezért sok turista érkezik Európából és Kanadából. Amennyiben nemcsak a szállodában szeretnénk pihenni, van néhány olyan látványosság, amit érdemes megtekinteni.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása