Thaiföldi utazás, 9 nap Phuketen 145 849 Ft / Fő (repjegy + szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy az Emirates menetrend szerinti járataira szól. Az indulás május 7-én 16:00-kor van Budapestről, a gép helyi idő szerint 23:20-kor száll le Dubaiban. Másnap délelőtt 10:30-kor száll fel a repülőgép Dubaiból és helyi idő szerint 20:00-kor száll le Phuketen. Visszafelé május 18-án 0 óra 10 perckor száll fel a repülőgép Phuketről és helyi idő szerint 3:30-kor landol Dubaiban. A budapesti járat 8:50-kor száll fel Dubaiból és helyi idő szerint 12:45-kor száll le Ferihegyen.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Phuket szállás Baan Suay Resort Karon Beach-en helyezkedik el, Phuket dél-nyugati részén. A szállás 500 méterre van a tengerparttól, de saját medencéje is van. A bungalók jól felszereltek, hűtő, minibár, légkondi, tévé található bennük. Az itt megszálló vendégek a szállásnak átlag 8 pontot adtak az elérhető 10-ből, ami elsősorban a jó kiszolgálásnak, a szép szobáknak, a tisztaságnak és a jó felszereltségnek köszönhető.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Phuket

Phuket Phuket a maga 550 négyzetkilométeres kiterjedésével a legnagyobb thaiföldi sziget. Egyike a leglátogatottabb thaiföldi úti céloknak, mely ennek ellenére megőrizte természeti titkait, ezért is nevezik a Dél gyöngyszemének. A fantasztikus szigetet a szárazfölddel a Saphán Sarasim, azaz a Szerelmesek hídja köti össze.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása