Sörfesztiválozzon Németország egyik legrégebbi sörfesztiválján Erlangenben, Nürnberg mellett! 1 hét 82 966 Ft (szállás + repjegy)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy a Ryanair fapados légitársaság menetrend szerinti járatára szól. A repülőgép 9:45-kor indul Budapestről, és 11:10-kor száll le Nürnbergben. Visszafelé Nürnbergből 7:55-kor száll fel a repülőgép és 9:20-kor Landol Budapesten.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Nürnberg szállás A Ibis Nuernberg City Hotel, ahogy a neve is jelzi, Nürnberg belvárosában fekszik kitünő közlekedéssel. Mivel a pályaudvar is közel van a hotelhez, a környező isebb városokat is könnyen el lehet érni, így Erlangent is, ahol a fent jelzett sörfesztivál is van. A hotelnek saját étterme van, a szobák légkondicionáltak, ingyenes Wifi van. A hotel vendégei a szállásnak átlagosan 8.1 pontot adtak 10-ből, leginkább a hotel elhelyezkedése, a kiszolgálás, a tisztaság és a felszereltség tetszett a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Nürnberg

Nürnberg Albrecht Dürer, Ludwig Andreas Feuerbach, Lorenzer Platz, Kaiserburg. Nürnberg hírességei, Nürnberg nevezetességei. A sort még bőven folytathatnánk tovább, s ha már Nürnberg, akkor azonnal bevillan előttünk Richard Wagner közismert háromfelvonásos operája, „A nürnbergi mesterdalnokok”. A közel 500.000 főt számláló nagyváros Észak-Bajorország legfontosabb gazdasági és kulturális központja, mely virágkorát az 1500-as évek környékén élte, a történelem zavaros eseményei azonban hideggel és meleggel egyaránt megakadályozták. A technológiai és tudományos haladás meghatározó erődítménye, fejlett információs és kommunikációs iparral, valamint korszerű infrastruktúrával és logisztikával. A sörfesztiválról bővebb információkat itt talál: https://www.berch.info/englisch.html.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása