Pihenje ki az ünnepek fáradalmait és töltsön el egy hetet Dubaiba 110 836 Ft ért (repülőjegy + belvárosi szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Wizz Air menetrendszerinti járatán történik, a fent jelzett ár ezért a fent jelzett ár az idő előrehaladtával változhat. Odafelé a repülőgép helyi idő szerint 12:35-kor száll fel (érdemes 20:35-re kiérni a repülőtérre) és helyi idő szerint este 9-kor száll le. A visszaúton helyi idő szerint 21:3-kor száll fel a repülőgép, így az utolsó nap is teljes nap, és 0:50-kor landol Ferihegyen helyi idő szerint.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Dubai szállás A modern hotel Dubai belvárosában található nagyon jó közlekedéssel, így kiváló választás lehet azoknak, akik szeretnének Dubaiban várost is nézni. A hotelnek saját fitneszterme és étterme van, szobái légkondicionáltak. Ingyenes Wifi használható. Az itt megszálló vendégek jó értékelést adtak a szállásnak, elsősorban a jó elhelyezkedés, az étterem, és a tisztaság miatt, de a kiszolgálás és a szobák is jó értékelést kaptak.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Dubai

Dubai Arab világváros. Elsősorban mérhetetlen gazdagságáról híres, melyet az itt található kőolaj biztosít számára. Legmeghatározóbb jellegzetességei fejlett infrastruktúrája, modern ominózus épületei, csillogó szállodái, gyönyörű strandjai és mesterséges szigetei. Itt található a világ egyetlen hétcsillagos szállodája is, a vitorlát imitáló Burj Al Arab, ami a modern stílust ötvözi az iszlám építészet jellegzetességeivel. A tenger fölé építették, így talapzatául egy mesterséges sziget szolgál.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása