Nézze meg a Nürnbergi karácsonyi vásárt, 2 éjszaka 31 150 Ft / fő (közvetlen repjegy + belvárosi szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy a Ryanair fapados légitársaság menetrend szerinti közvetlen járatára értendő. A repülőgép este 22:30-kor száll fel Budapestről, és 23:55-kor érkezik meg Nürnbergbe. Visszafelé a repülőgép 20:35-kor indul Nürnbergből és 22:05-kor érkezik meg a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Nürnberg szállás A Leonardo Hotel Nürnberg a város központjában helyezkedik el, a karácsonyi vásár akár gyalog is megközelíthető (20-30 perces sétával). A hotel jól felszerelt, szauna és kert is található a szálláson. Az itt megszálló vendégek a szállásnak 7,4 pontot adtak az elérhető maximum 10-ből, elsősorban a kiszolgálás, a tisztaság és a felszereltség tetszett nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Nürnberg

Nürnberg Albrecht Dürer, Ludwig Andreas Feuerbach, Lorenzer Platz, Kaiserburg. Nürnberg hírességei, Nürnberg nevezetességei. A sort még bőven folytathatnánk tovább, s ha már Nürnberg, akkor azonnal bevillan előttünk Richard Wagner közismert háromfelvonásos operája, „A nürnbergi mesterdalnokok”. A közel 500.000 főt számláló nagyváros Észak-Bajorország legfontosabb gazdasági és kulturális központja, mely virágkorát az 1500-as évek környékén élte, a történelem zavaros eseményei azonban hideggel és meleggel egyaránt megakadályozták. A technológiai és tudományos haladás meghatározó erődítménye, fejlett információs és kommunikációs iparral, valamint korszerű infrastruktúrával és logisztikával.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása