Nézze meg a cseresznyefa virágzást Tokióban, 1 hét 206 716 Ft (belvárosi szállás + repjegy 1 átszállással)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A fent javasolt repülőjegy az Air China menetrend szerinti járatára szól, amely 21:10-kor száll fel Budapestről és helyi idő szerint másnap 13:05-kor száll le Pekingben (10 órás az utazási idő). Pekinkből másfél órás várakozás után 14:25-kor száll fel a repülőgép és 3 óra 20 perces útauási idő után 18:55-kor száll le Tokióban. Visszafelé 15:15-kor száll fel a repülőgép Tokióból és 18:35-kor landol Pekingben. Pekingnől másnap 13:05-kor indul a repülőgép, amely 19:40 kor landol Budapesten. Lehet, hogy van ennél olcsóbb lehetőség is, de ennél a lehetőségnél csak 1 alkalommal kell átszállni.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Tokió szállás A Chisun Inn Kamata hotel a belvárosban fekszik, nagyon jó közlekedéssel, ezért jó választás lehet városnézéshez. A hotel szobái légkondicionáltak, ingyenes Wifi áll rendelkezésre. Az itt megszálló vendégek átlag 7.7 pontra értékelték a szállást 10 pontból, leginkább a kiváló elhelyezkedés, a kiszolgálás, a tisztaság és a felszereltség tetszett a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Tokió

Tokió Bár pontosan nem lehet megmondani, hogy Tokióban mikor van a cseresznyefák virágzása, kora áprilisban szokott ez megtörténni, ezért terveztük erre az időpontra ezt az utazási csomagot. Japán fővárosa a maga 8 milliós lakosságával a világ egyik legnagyobb városának számít. De nemcsak méretével és népességi adataival szerepel a világvárosok élvonalában, hanem rendkívül fejlett gazdaságával is. Megszámlálhatatlan cég székhelye található itt, közlekedése talán a legfejlettebb, történelmi és természeti kincsekben pedig egyaránt bővelkedik. Kulturális élete virágzó: Legyen szó színházról, múzeumokról vagy modern építészeti remekekről, nincs olyan turista, aki ne találna magának több napra elegendő látnivalót, nem beszélve a csalogató japán gasztronómiáról. Egyszóval Tokió méltán lehet a nagyutazók Kánaánja.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása