Töltsön el egy hetet november végén Tenerifén 109 180 Ft / fő-től

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Wizz Air fapados légitársaság menetrend szerinti járatán történik. Az odaúton a repülőgép 12:25-kor száll fel a Budapest Liszt Ferenc Repülőtérről és helyi idő szerint 17:05-kor száll le Tenerife déli repterén. Visszafelé 1740-kor száll fel a repülőgép Teneriféről és 23:50-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Tenerife szállás A HOTEL TRIANFLOR Tenerife második legnagyobb városában Puerto de la Cruz-ban található, amely 1 órára van autóval a repülőtértől. A hotel 500 méterre van a Tengerparttól és egy hatalmas vizivilágtól a Lago Martianez-től, de saját tetőtéri medencéje is van. A Hotel vendégei átlag 7,6 pontot adtak a hotelnek 10 pontból.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Tenerife

Tenerife Tenerife a Kanári-szigetek közül a legnagyobb méretű a maga 2058 négyzetkilométerével. Az itt található úgynevezett Güímari piramisok építésének célja még napjainkban is kérdéses a régészek előtt. Egyrészt Thor Heyerdahl kutató 1991-es vizsgálatai alapján a piramisok lehetnek szándékos építmények. Másrészt a szigetvilágban számos hasonló építmény fordult elő, hiszen a földművesek is ilyen formában hordták össze a föld megművelése során fellelt köveket, hasonló jellegű alakzatokat létrehozva. Utóbbiakat mára elhordták, hiszen kiváló és olcsó építőanyagot nyújtottak.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása