Bulgária nyaralás, 1 hét Burgaszban 103 036 Ft / fő (repjegy + szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Wizz Air fapados légitársaság menetrend szerinti járatain történik. A repülőgép 6:30-kor száll fel Budapestről és 9:05-kor száll le Burgaszban. A visszaútnál Burgaszból 9:35-kor szál fel a repülőgép és 10:10-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Burgasz szállás Luxury Apartment Burgas, ahogy a neve is jelzi egy luxus apartman Burgasz városközpontban a tengerparttól 300 méterre. Az apartmanok felszereltsége és berendezése kiemelkedően jó, hogy csak párat említsünk: mikró, hűtő, kávéfőző, TV, ingyenes WiFi, légkondi, . Nem csoda, hogy az itt megszálló vendégek az elérhető 10-ből 9,5 pontot adtak a szállásnak. A magas értékelés elsősorban a tisztaságnak, az elhelyezkedésnek, a felszereltségnek és a komfortnak köszönhető.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Burgasz

Burgasz Burgasz egy vonzó, barátságos üdülőhely, egyre népszerűbb a turisták körében. A Fekete-tenger partján fekszik, jelentős ipari központ és kikötőváros. Az 1965 óta megrendezésre kerülő Nemzetközi Folklór Fesztiválnak Burgasz ad otthont. Ilyenkor az egész város megtelik néptáncosokkal, népdalénekesekkel, több ország képviselteti magát. Egy ilyen fesztiválon való részvétel örök emlék marad. Ajánlott célba venni a burgaszi tavat, ahol fürdőzni és csónakázni is lehet. Nagyon sok madárfaj található itt. Akik kedvelik a madarakat, bizonyára nem is akarnak majd visszatérni a szállodába az este leszállta után.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása