9 napos Miami nyaralás 307 287 Ft/ Fő-től (repülőjegy + medencés, tengerparti szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az odaúton a repülőgép 11:40-kor száll fel Budapestről és 15:00-kor érkezik Meg Madridba, ahonnan 16:05-kor indul a Miami-ba tartó gép, ami 20:05-kor érkezik meg Miamiba. A visszaúton a repülőgép 18:15-kor indul Miamiból és másnap reggel 6:35-kor érkezik meg Londonba. Londonból a Budapestre tartó gép 8:10-kor indul és 11:40-kor érkezik meg. (Az időpontok minden esetben helyi idők)

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

USA szállás A Collins Hotel Miami Beach-en (North beach) helyezkedik el, 50 méterre a tengerparttól. A hotelnek saját étterme, edzőterme, medencéje van, a szobái légkondícionáltak, wifi elérhető. Az itt megszálló vendégek a hotelnek 10-ből 7,3 pontot adtak, leginkább az elhelyezkedés, a kiszolgálás, a tisztaság és a szobák tetszettek a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

USA

USA Az Egyesült Államokban található Florida állam legnépesebb városa, Miami valódi metropolis. Ha valaki ezt a nevet hallja, általában egyből a nyárra, a tengerpartra, esetleg a filmekben sokat látott görkorcsolyás lányokra asszociál. Miami valóban a strandok, gyönyörű tengerpartok, kikötők, a csillogás, az örök nyár városa. Egyik legszebb városrésze a South Beach, ahol rengeteg, az avantgárdot, konstruktivizmust, futurizmust és kubizmust ötvöző art déco stílusban épült épületet szemlélhetünk meg. Ha Miami az úti cél, természetesen nem hagyhatjuk ki az ország legszebb tengerparti sétányát sem, a leginkább éjszakai életéről ismert és a város leghíresebb szórakozó helyeinek helyszínéül szolgáló Ocean Drive-ot, vagy a Valentian Pool-t, a világ talán legszebb uszodáját.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása