Töltsön el 9 napot a csodálatos Phuket-en, szállás + repjegy 165 756 Ft 6 Fő

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Quatar Airlines légitársaság menetrend szerinti járatán történik. A repülőgép 12:20-kor száll fel Budapestről és 18:30-kor száll le Dohában helyi idő szerint, majd másfél óra múlva száll fel a Dohából Phuketre tartó járat és 6 óra 30 perces menetidő után, helyi idő szerint másnap reggel 6:30-kor száll le Phuketen. Visszafelé reggel 8:20-kor száll fel a repülőgép Phuketről és helyi idő szerint 10:45-kor száll le Dohában, ahonnan 2 óra 50 perc múlva, 13:35-kor száll fel a Budapestre tartó járat, amely 18:10-kor száll le Budapesten.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Phuket szállás A The Front Hotel a híres Patong beach-en, közvetlenül a tengerpart mellett helyezkedik el, 34 km-re a repülőtértől. A hotelnek saját kültéri medencéje, étterme van. A szobák légkondicionáltak, TV minibár található bennük. Az itt megszálló vendégek 10-ből átlag 7,1 pontot adtak a szállásnak, leginkább az elhelyezkedés, a tisztaság, az étterem és a kiszolgálás tetszett a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Phuket

Phuket Phuket a maga 550 négyzetkilométeres kiterjedésével a legnagyobb thaiföldi sziget. Egyike a leglátogatottabb thaiföldi úti céloknak, mely ennek ellenére megőrizte természeti titkait, ezért is nevezik a Dél gyöngyszemének. A fantasztikus szigetet a szárazfölddel a Saphán Sarasim, azaz a Szerelmesek hídja köti össze. Hegyvidék és esőerdő, hófehér tengerpart és azúrkék tenger, pálmaligetek: ez a varázslatos kombináció egyetlen szigeten, a fantasztikus környezet lenyűgöző pihenési és szórakozási lehetőséget nyújt. A szigetnek gazdag a kulturális élete, de nincs hiány az éjszakai szórakozásban sem, viszont az elvonult békére vágyók is találhatnak igazán nyugodt helyeket. A szigeten fantasztikus vízesések, nemzeti parkok, rezervátumok, tengeri akváriumok és állatkertek, lenyűgöző kilátók és gyöngyfarm is várja az idelátogatókat.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása