8 napos nyaralás Mallorcán főszezonban 147 423 Ft/Fő (repjegy + medencés, tengerparti szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az utazás a Ryanair fapados légitársaság menetrend szerinti járatain történik 1 átszállással. A repülőgép reggel 7:00-kor indul Budapestről és 8:25- érkezik meg Milánóba, majd 16:50-kor száll fel Milánóból és 18:40-kor száll le Mallorcán. A visszafelé úton a repülőgép 8:15-kor indul Mallorcáról és 10:00-kor érkezik meg Milánóba, ahonnan 14:30-kor indul a Budapesti járat, ami 16:00-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Mallorca szállás A Ola Hotel El Vistamar a sziget dél-keleti részén fekszik, 60 km-ra a repülőtértől, ahonnan tömegközlekedéssel (busz, vonat) 2 óra az út a hotelig. A hotel közvetlenül a tengerparton fekszik, de van saját kültéri medencéje is. A hotelnek saját étterme, edzőterme van és ingyenes Wifit biztosít. AZ itt megszálló vendégek a hotelnek átlag 8 pontot adtak az elérhető 10 pontból. Leginkább a tisztaság, a kiszolgálás, az elhelyezkedés és a felszereltség tetszett nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Mallorca

Mallorca Mallorca sziget fővárosa Palma de Mallorca, de legtöbb ember csak egyszerűen Mallorcának hívja. A város roppant népszerű a turisták körében. Itt jól érezheti magát mind a fiatal, mind az idősebb generáció, de a kisgyerekes családok is megtalálhatják a tökéletes szórakozást. A városban rengeteg kikapcsolódási lehetőség van, nem beszélve a látványosságokról. A legtöbben a homokkő katedrálist keresik fel legelsőnek, ami nem is meglepő. Az 1300-as években épült templom a mai napig teljes pompájában fogadja a betérőket. A másik fontos látnivaló a Bellver kastély, melynek neve csodálatos kilátást jelent. Épültekor királyi erődnek használták, majd a királyok nyári rezidenciájaként funkcionált. Legutoljára királyi börtönként volt használatos. Az erődből csodálatos kilátás nyílik az alatta elterülő városra. Legjobb, ha este megyünk fel a 137 méter magasan álló erődhöz. Még van két olyan látnivaló, amit kár lenne kihagyni. Az egyik az Egyháztörténeti múzeum, a másik pedig a Calatrava labirintus.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása