Töltsön el 8 felejthetetlen napot Phuketen a csodálatos Patong beach mellett.

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy az Air China menetrendszerinti járatira vonatkozik. Odafelé 10-én 20:10-kor száll fel a repülőgép a Budapest Liszt ferenc Repülőtérről, majd helyi idő szerint 12:40-kor landol Pekinben. 6 órás tranzit várakozás után 19:40-kor indul Pekingből és 0:40 kor száll le a Phuketi járat. Visszafelé 20-án 1:40 kor indul Phuketről a repülőjárat, majd 7:45-kor landol Pekingben. 5 őra 15 perces várakozás után, 13:00-kor indul Pekinkből a budapesti járat, amely 18:40-kor landol helyi idő szerint Budapesten.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Phuket szállás A nagyon jól felszerelt Boutique Hotel Patongban helyezkedik el, pár száz méterre a gyönyörű homokos parttól. A hotelnek saját étterme, társalgója van, ingyenes Wi-Fi-t biztosít, minden szobája légkondícionált. A hotelben megszálló vendégek "remek" minősítést adtak a szállásnak, ami elsősorban a tisztaságnak, a felszereltségnek, a kiszolgálásnak volt köszönhető.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Phuket

Phuket Phuket a maga 550 négyzetkilométeres kiterjedésével a legnagyobb thaiföldi sziget. Egyike a leglátogatottabb thaiföldi úti céloknak, mely ennek ellenére megőrizte természeti titkait, ezért is nevezik a Dél gyöngyszemének. A fantasztikus szigetet a szárazfölddel a Saphán Sarasim, azaz a Szerelmesek hídja köti össze.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása