8 nap Tenerifén 82 346 Ft / Fő-től (repjegy + medencés szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az odaúton a Wizzair Berlini járata 6:25-kor száll fel budapestről és 7:55-kor érkezik meg Berlinbe. Itt ki kell checkelni, majd bejelentkezni a Ryanair Tenerifére tartó járatára, ami 12:35-kor száll fel és 16:50-kor érkezik meg Tenerife déli repterére. A visszaúton a repülőgép Tenerife északi repteréről indul (tehát nem onnan, ahová megérkezett) 9:25-kor és 14:00-kor érkezik meg Barcelonába. Barcelonából 1710-kor indul a budapesti járat, ami 19:50-kor száll le Budapesten

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Tenerife szállás A Hotel Marte Puerto de la Cruz központjában található 300 méterre a tengerparttól, de saját tetőtéri medencével is rendelkezik. A hotelben wifi, edzőterem, saját bár található. Az itt megszálló vendégek a hotelnek 7,2 pontot adtak az elérhető 10-ből, leginkább az elhelyezkedés, a kiszolgálás a tisztaság és a felszereltség tetszett nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Tenerife

Tenerife Tenerife a Kanári-szigetek közül a legnagyobb méretű a maga 2058 négyzetkilométerével. Az itt található úgynevezett Güímari piramisok építésének célja még napjainkban is kérdéses a régészek előtt. Egyrészt Thor Heyerdahl kutató 1991-es vizsgálatai alapján a piramisok lehetnek szándékos építmények. Másrészt a szigetvilágban számos hasonló építmény fordult elő, hiszen a földművesek is ilyen formában hordták össze a föld megművelése során fellelt köveket, hasonló jellegű alakzatokat létrehozva. Utóbbiakat mára elhordták, hiszen kiváló és olcsó építőanyagot nyújtottak.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása