Nyaralás Törökországban, 8 nap Antalya 97 811 Ft / fő (szállás + repjegy)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Pegasus Airlines légitársaság járatain történik 1 átszállással. A repülőgép Budapestről 12:50-kor száll fel és helyi idő szerint 2 órás menetidő után 15:50-kor száll le Isztambulban. 2:45 perces várakozás után, 17:25-kor száll fel a repülőgép Isztambulból és 1 óra 20 perces menetidő után száll le Antalyában. Visszafelé 7:35-kor száll fel a repülőgép Antalyából, és 9:00-kor landol Isztambulban, majd 1 óra 45 perces várakozás után a Budapestre tartó repülőjárat 10:45-kor száll fel helyi idő szerint és 12:10-kor érkezik meg a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Antalya szállás A My House Boutique Hotel egy szépen berendezett butique hotel Antalya belvárosától 11 km-re (a repülőtértől 22 km távolságra van). A tengerpart (Konyaalti Beach) mindössze 200 méterre található a szállástól, de a hotelnek saját medencéje is van. A hotelnek saját étterme is van és ingyenes wifit kínál. AZ itt megszálló vendégek a hotelt "nagyon jóra" értékelték, 10-ből 8 pontot kapott. Leginkább az elhelyezkedés és a kiszolgálás tetszett a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Antalya

Antalya Antalya a Földközi-tenger egyik öblének partján, a Toros-hegység gyűrűjében fekszik, általában a török riviéra fővárosaként emlegetik. A város történelmi és kulturális hagyatéka rendkívül gazdag, története egészen a hellenisztikus időkig nyúlik vissza. Központjában, Kaleici városrészben sok görög és török építészeti különlegesség található, az ide látogató turistáknak ez a legkedveltebb célpontja. Emellett római, bizánci és szeldzsuk építészeti emlékek is nagy számban találhatóak itt. A városban számos látnivaló található, köztük az Ulu Cami (Nagymecset), más néven a Yivli Minaret, mely a város jelképe is. Legrégebbi részei közel nyolcszáz évesek. Napjainkban ez ad otthont az Antalyai Néprajzi Múzeumnak, ahol igen gazdag gyűjtemény tekinthető meg. Kedvelt látványosságok még az óváros régi kikötője, a Hadrianus-kapu és a Düden-vízesés.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása