8 nap New York-ban 291 316 Ft / Fő, repülőjeggyel, belvárosi szállással

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az utazás a LOT Lengyel légitársaság járatain történik. Az odaúton a repülőgép 9:55-kor száll fel Budapestről és 11:15-kor érkezik Meg Varsóba, ahonnan 5 óra 45 perces várakozás után 17:00-kor száll fel a new yorki járat, ami 20:15-kor érkezik meg New Yorkba. A visszaúton a repülőgép 19:25-kor száll fel New Yorkból és másnap 9:55-kor érkezik meg Varsóba, ahonnan 1 óra várakozás után, 10:55-kor indul a Budapesti járat, ami 12:20-ra van Budapesten.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

New York szállás A SoHo Garden Hotel New York belvárosában, Manhattan szívében helyezkedik el, közvetlenül a Canal street-i metrómegálló mellett. A hotelnek saját étterme van Wifi elérhető. AZ itt megszálló vendégek a hotelnek 10-ből 7,1 pontot adtak, leginkább a kiszolgálás, az elhelyezkedés és a tisztaság tetszett nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

New York

New York Mielőtt megérkeztek az első európai telepesek, a város mai területén a delaware indiánok különböző népcsoportjai, név szerint a manahattoes, a canarsies és a raritan lakták. Az első európai, aki a mai New York területére tévedt, 1524-ben Giovanni da Verrazzano, őt pedig 1609-ben Henry Hudson követte, aki a napjainkban az ő nevét viselő folyón hajózott fel, így létrehozva a holland szőrmekereskedelmi csatornát a folyón. Végül a holland telepesek 1624-ben alapították meg a várost, akkor még Új-Amszterdam néven. A település 1664-ben került angol fennhatóság alá, a New York nevet pedig később az angliai York hercege, James tiszteletére kapta. New York a világ vezető globális városa, a legnépesebb város az Amerikai Egyesült Államokban és a második legnagyobb területű város a kontinensen; emellett pedig egy a világ három legnagyobb méretű centruma közül, London és Tokió mellett, továbbá egyike a világ négy legnagyobb divat fővárosának London, Párizs és Milánó mellett.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása