Töltsön el 8 napot Miami Beach-en, tengerparti szállás + repülőjegy 278 731 Ft / fő

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a British Airways menetrend szerinti járatain történik. Odafelé a repülőgép reggel 7:15-kor indul Budapestről, és 9:05-kor landol Londonban, ahol 2 órás várakozás után 11:05-kor száll fel a Miamiba tartó repülőgép, ami helyi idő szerint 16:15 kor landol. Visszafelé 18:25-kor száll fel a repülőgép Miamiból, és másnap reggel 6:45-kor száll le Londonban. 1 óra 15 perces várakozás után 8:00-kor száll fel Londonból a Budapestre tartó gép, amely 11:25-kor landol.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Miami szállás A Beachside Apartment Hotel North Beach-en fekszik, 50 méterre a tengerpartól. Az apartmanok jól felszereltek, teljes értékű konyha található bennük. Az apartmanokban ingyenes Wifi van és légkondicionáltak. Az apartmanok vendégei átlag 10 pontból 8 pontot adtak a szállásnak, a leginkább a tisztaság, az elhelyezkedés, a felszereltség és a kiszolgálás tetszett a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Miami

Miami Az Egyesült Államokban található Florida állam legnépesebb városa, Miami valódi metropolis. Ha valaki ezt a nevet hallja, általában egyből a nyárra, a tengerpartra, esetleg a filmekben sokat látott görkorcsolyás lányokra asszociál. Miami valóban a strandok, gyönyörű tengerpartok, kikötők, a csillogás, az örök nyár városa. Egyik legszebb városrésze a South Beach, ahol rengeteg, az avantgárdot, konstruktivizmust, futurizmust és kubizmust ötvöző art déco stílusban épült épületet szemlélhetünk meg.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása