Görögország nyaralás - 8 nap Krétán 72 580 Ft / fő (szállás + repjegy)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A fenti repülőjegy ár 3 külön foglalást jelent. Az odaúton 10:40-kopr száll fel a Wizz Air fapados légitársaság járata Budapestről Thesszalonikibe, és 13:15-kor landol helyi idő szerint. Thesszalonikiből 17:50 kor indul az Olimpic Airlines Járata Heraklion-ba, amely 19:05-kor landol. A visszaút közvetlen járaton történik. Heraklionból 10:30-kor száll fel a Wizz Air fapados légitársaság járata ás 11:45-kor landol Budapesten

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Kréta szállás A hotel 5 km-re keletre fekszik Herakliontól, Amoudara zöldövezetében, 20 percre a repülőtértől. A hotelnek saját kültéri medencéje van, de a tengerpart is csak 200 méter a szállástól. A szobák jól felszereltek, hűtőszekrény is van bennük. A hotelben megszálló vendégek átlagosan 7,5 pontot adtak a hotelnek az elérhető 10-ból, leginkább a kiszolgálással, a tisztasággal a szobákkal és az elhelyezkedéssel voltak elégedettek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Kréta

Kréta A Görögországban található Kréta minden évben szezontól függetlenül hatalmas tömegeket vonz, nemcsak gyönyörű strandjai miatt, hanem a történelmi emlékek végett is. Szinte minden része más-más hangulatot áraszt magából. Vannak, amelyek inkább a pihenésre felelnek meg, míg mások a féktelen, hajnalig tartó bulik helyszíne. Válogassunk a számunkra megfelelő helyek közül!

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása