8 nap Hawaii-on 342 047 Ft / Fő-től (repjegy + medencés szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az utazás a KLM légitársaság menetrend szerinti járatain történik. AZ odaúton a repülőgép 6:30-kor száll fel Budapestről és 8:50-kor érkezik meg Amszterdamba, ahonnan 1 óra várakozás után indul a repülőgép Los Angelesbe. A repülőgép helyi idő szerint 11:50-kor érkezik meg Los Angelesbe, ahonnan 3 óra 5 perces várakozás után, 14:55 indul a repülőgép Honoluluba, ami helyi idő szerint 19:05-kor érkezik meg. A visszaúton Honoluluból 21:35-kor indul a repülőgép, ami 5:00-ra érkezik meg Los Angelesbe, majd 8 óra 50 perces várakozás után, 13:50-kor indul a repülőgép Amszterdamba, ahová 9:05-kor érkezik meg. Amszterdamban 1 óra 15 perces várakozás után 10:20-kor indul a Budapesti járat, ami 12:15-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Hawaii szállás A Ramada Plaza Waikiki Honolulu dél keleti részén fekszik 5 km-re a repülőtértől. A szállodának saját medencéje van de 150 méterre fekszik a gyönyörű homokos tengerparttól. A hotelnek saját étterme, edzőterme is van, szobái légkondicionáltak. AZ itt megszálló vendégek a hotelnek 10-ből átlag 7,8 pontot adtak, a leginkább a tisztaság, elhelyezkedés, kiszolgálás és a szobák tetszettek nekik

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Hawaii

Hawaii Bár a Hawaii-szigetek Polinéziában található, az Amerikai Egyesült Államok 50. tagállama 1959-óta. A szigetcsoport összesen 8 szigetből áll, amelyek közül a legnagyobb maga a Hawaii-sziget, mégis talán a legfontosabb Oahu-sziget, mivel itt található a főváros Honolulu és ezen a szigeten él a lakosság ¾-e. Ezen a szigeten található Hawaii leghíresebb üdülőövezete Waikiki és Pearl Harbor is, amelyet a történelemből ismerhetünk leginkább. Hawaii legforgalmasabb repülőtere Oahu szigetén Honolulu mellett található, de számunkra talán a Hilo Nemzetközi Repülőtér (ITO) a legfontosabb, hiszen a United Airlines repülőjáratai Los Angelesből ide érkeznek, és a legtöbb setben, amikor Budapest – Hawaii repülőjegyet keres, Los Angelesen keresztül fogja megtalálni a legolcsóbbakat.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása