Zárja a nyarat egy felejthetetlen nyaralással Malagán, 7 nap 4 csillagos szállással 84 241 Ft/fő (repjegy + szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy a Ryanair fapados légitársaság menetrend szerinti járatára szól. A repülőgép 16:45 kor száll fel Ferihegyről és 20:15 kor érkezik meg Malagára. Visszafelé a repülőgép 20:50-kor indul Malagáról és 0:20-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Malaga szállás A Hotel Urban Dream Torrox Costa Malaga központjától 45 km-re található, ami vonattal is könnyedén megközelíthető. A tengerparti szállással pihenni is tud a gyönyörű tengerparton vagy a hotel medencéjének szélén, ugyanakkor városnézős napokat is tarthat. A 4 csillagos hotel a tengerparton fekszik. Saját étteremmel rendelkezik, a szobák légkondicionáltak.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Malaga

Malaga Malagán a főszezon június elejétől egészen október közepéig tart. Malaga a Földközi-tenger partján fekvő napsütéses kikötőváros. A spanyolországi Andalúzia egyik legkedveltebb turistacélpontja. Az év jelentős részében itt mindig jó idő van, ugyanakkor Európa nagyvárosai közül itt a legmelegebbek a téli hónapok is. Malaga történelmi városa már a föníciaiak idején is fontos kereskedelmi kikötő volt, majd rómaiak és arabok is lakták. A XV. században foglalták el a spanyolok, és azóta ennek a népnek a fennhatósága alá tartozik.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása