7 napos nyaralás Madeirán 116 636 Ft / fő (repjegy + medencés szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az utazás a TAP Portugal légitársaság járatain történik 1 átszállással. Budapestről 15:50-kor száll fel a repülőgép és 18:35-kor érkezik meg Lisszabonban, ahol 2 óra 50 perces várakozás után 21:25-kor száll fel a repülőgép és 23:10-kor érkezik meg Madeirára. A visszaúton 7:10-kor száll fel a repülőgép Madeiráról és 8:45-kor érkezik meg Lisszabonba, ahonnan 1 óra 50 perces várakozás után 10:35-kor indul a Budapesti járat, és 15:05-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Madeira szállás A Hotel Monte Carlo Funchal központjában található, 600 méterre a tengerparttól. A hotelnek tetőtéri medencéje van, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra és a tengerre. Ingyen Wifi, saját étterem, edzőterem van a hotelben, a szobák jól felszereltek. Az itt megszálló vendégek a hotelnek a 10-ből átlag 7,7 pontot adtak, leginkább a kiszolgálás, az elhelyezkedés, a tisztaság és a felszereltség tetszett nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Madeira

Madeira Az Atlanti-óceánban elszórtan elhelyezkedő Madeira-szigetek vulkáni eredetűek, közülük a legnagyobb a névadó sziget, a Madeira, mely Portugália autonóm régiója. A Lisszabontól 978 kilométer távolságra fekvő sziget Porto Santóval egyetemben Európához tartozik mind politikai, mind kulturális szempontból. A szigetet már a rómaiak is ismerték, akkoriban Lila sziget néven, míg egy 1351-es térképen Isola de Legname, azaz Fasziget néven tűnt fel. A XVI–XVIII. század között a sziget lakosai sokat szenvedtek az angol és a francia kalózok folyamatos támadásaitól, míg végül a helyiek Funchal városát erődrendszerrel és városfallal vették körül.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása