Kezdje a nyarat egy csodás 1 hetes Görögországi nyaralással, 7 Korfun 59 381 Ft / fő (szállás + repülőjegy)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Ryanair fapados légitársaság közvetlen menetrend szerinti repülőjáratán történik. A repülőgép 15:10-kor száll fel a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről, és 17:55-kor szál le Korfun. Visszafelé helyi idő szerint 14:00-kor szál fel a repülőgép és 1:45 perces menetidő után 14:45-kor száll le Budapesten.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Korfu szállás Az Annaliza Aparthotel Korfu észak-keleti partjainál, Kato Agios Markos településen fekszik, 150 méterre a tengerparttól. Az Aparthotelnek saját úszómedencéje van, ingyenes Wifit biztosítanak. Az itt megszálló vendégek az aparthotelt Nagyon jó-ra értékelték (átlag 10-ből 8 pont), elsősorban a kiváló elhelyezkedés, a kiszolgálás, a tisztaság és a felszereltség miatt

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Korfu

Korfu Bár kétségtelen, hogy Korfu a nyaralásról, a pihenésről és a strandolásról szól, érdemes a látnivalókat is megnézni, 1 vagy 2 napot szánni arra, hogy megismerje Korfu történelmét. Érdemes bemenni valamelyik Korfun található utazási irodába, és részt venni szervezett programokon (talán ez a legolcsóbb módja Korfu nevezetességeinek megtekintésére). Érdemes megnézni az Achilleon palotát, amely Korfutól délre Gastouri falu közelében található. A palotát Erzsébet bácsi királyné építette. A palotában egy kiállítás is van Sissiről és II. Vilmosról. A palotának gyönyörű kertje is van, ahol Achilleus szobra is megtalálható.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

8 hozzászólás

Hozzászólás írása