Nyaraljon Cipruson, Larnacában 6 napot 111 458 Ft / fő (tengerparti medencés szállás + repülőjegy)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy a Wizz Air és a Blue Air fapados légitársaságok menetrend szerinti járataira értendő. Odafelé közvetlen Wizz Air járattal utazhat, ami 17:30-kor száll fel Budapestről és 21:20-kor érkezik meg Larnacába. Visszafelé larnacából a Bukaresbe tartó Blue Air járata reggel 4-kor indul és 6:15-kor érkezik meg, majd a Budapesti Wizz Air járat 9:05-kor indul helyi idő szerint és 9:25-kor száll le Budapesten (a menetidő 1:15 perc). A csatlakozás a két gép között self connect, magyarul nincs automatikus poggyásztovábbítás, előbb ki kell check-elni, majd újra be a Wizz Air járatára.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

larnaca szállás A Sea N Lake View Apartments a repülőtértől 1 km-re fekszik, így a transzferrel nem megy el sok idő és pénz. A hotel 100 méterre fekszik a tengerparttól, de saját medencéje is van. Október elején Cipruson az időjárás nagyjából olyan, mint nálunk augusztus elején, így még októberben is élvezheti a nyarat. A hotel apartmanjai jól felszereltek, mindegyikben található minikonyha. Az itt megszálló vendégek a hotelnek átlag 8.3 pontot adtak a 10-ből, leginkább a kiszolgálás, a felszereltség, az ételek és az elhelyezkedés tetszett nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

larnaca

larnaca Ciprus legrégebbi települését, a 6000 éves Larnacát a legenda szerint Noé unokája alapította. A hangulatos, sok kultúra keveredésének otthont adó város nem csak nyáron lehet jó úticél, hanem télen is, mivel itt télen is nagyon langyos idő van. A településnek nagyon hosszú, 25 kilométeres tengerpartja van. Ha már eleget fürödtünk, érdemes felfedezni magát a várost is, ahol nagyon sok látnivaló vár minket.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása