6 nap Tenerifén 3 csillagos medencés hotelben 79 607 Ft (repjegy + szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút egy átszállással történik, máshol oda és vissza is. Február 2-án reggel 6:25-kor indul Budapestrő Eindhovenbe a Wizz Air menetrend szerinti fapados járata és 8:30 száll le. 3 és fél órás várakozás után Eindhovenből 12:00-kor indul a Ryanair menetrend szerinti járata Tenerife déli repterére és 15:40-kor száll le. Visszafelé 12:25-kor indul Tenerife déli repteréről a Ryanair menetrend szerinti járata és 16:45-kor száll le London Luton repülőtéren, majd 20:55-kor indul Lutonról a Wizz Air Budapesti járata, amely 0:20-kor száll le Budapesten

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Tenerife szállás Az Aparthotel Bellavista Mirador Puerto de la Cruz városban, közel a tengerparhoz fekszik. Az Aparthotelnek saját kültéri medencéje, fitneszterme, szaunája és étterme van. Az apartmanok jól felszereltek, teakonyha is található bennük. Az itt megszálló vendégek a 10-ből átlag 7,3 pontot adtak a szállásnak, elsősorban a jó elhelyezkedés, a tisztaság és a felszereltség tetszett a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Tenerife

Tenerife Tenerife a Kanári-szigetek közül a legnagyobb méretű a maga 2058 négyzetkilométerével. Az itt található úgynevezett Güímari piramisok építésének célja még napjainkban is kérdéses a régészek előtt. Egyrészt Thor Heyerdahl kutató 1991-es vizsgálatai alapján a piramisok lehetnek szándékos építmények. Másrészt a szigetvilágban számos hasonló építmény fordult elő, hiszen a földművesek is ilyen formában hordták össze a föld megművelése során fellelt köveket, hasonló jellegű alakzatokat létrehozva. Utóbbiakat mára elhordták, hiszen kiváló és olcsó építőanyagot nyújtottak.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása