Töltsön el 6 napot Madridban, belvárosi szállás és repjegy együtt 56 832 Ft / fő

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Wizz Air fapados légitársaság menetrend szerinti járatán történik, amely 16:40 kor száll fel Budapestről, és 20:05-kor landol Madridban. Visszafelé a repülőgép 20:45-kor száll fel és 23:55-kor érkezik meg Budapestre

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Madrid szállás A Far Home Plaza Mayor panzió Madrid belvárosában található, számos népszerű látnivaló közvetlen közelébe, de mivel a közlekedése is nagyszerű (2 percre van a metrómegálló), a távolabbi látnivalókat is könnyedén meg tudja közelíteni. A szállás kitűnő választás azoknak, akik városnézést terveznek Madridban. A panzió jól felszerelt és ingyenes vezeték nélküli internet is van. Az itt vendégeskedők a panziónak átlag 7,1 pontot adtak az elérhető 10-ből, leginkább az elhelyezkedés, a tisztaság és a kiszolgálás tetszett az itt megszállóknak.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Madrid

Madrid A Madridban található Királyi Palota vonzza jelen pillanatban a legtöbb turistát, egész Spanyolországban ez a legnagyobb barokk stílusban épült palota. Az impozáns látványt nyújtó, magasztos palota mindenkit ámulatba ejt. A palota egy része a turisták számára is látogatható, ahol a különböző korokat próbálják meg korhű bútorokkal, valamint különböző rendezvényekkel bemutatni. Érdemes meglátogatni, hisz egyedülálló a maga nemében.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása