Lepje meg kedvesét egy 5 napos Valentin napi hosszú hétvégével Londonban 63 509 Ft-ért (belvárosi szállás + repjegy)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Wizz Air fapados légitársaság menetrend szerinti járatain történik. A fent jelölt árért az odaút és a visszaút időpontjai között is több választási lehetőség van. Ezen az áron odafelé 18:40-kor, 15:20-kor, 12:20-kor és 6:00-kor indulnak a járatok, míg visszafelé 8:15-kor, 14:35-kor és 20:55-kor indulnak repülőjáratok ugyanezért az árért

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

London szállás A Elysee Hotel London a belvárosban, közvetlenül a Hyde Park mellett található, jó közlekedéssel, ezért jó választás lehet azoknak, akik várost szeretnének nézni Londonban. A vendégek átlag 7 pontot adtak a hotelnek az elérhető 10-ből, leginkább az elhelyezkedés, a kiszolgálás és a tisztaság tetszett az értékelést adó vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

London

London Az Egyesült Királyság, azon belül is Anglia fővárosa, világszintű oktatási, kereskedelmi, szórakoztatóipari, kutatási és fejlesztési, szórakoztatóipari, turisztikai, közlekedési és divatközpont: ez London, az Európai Unió legnagyobb területtel rendelkező városa. London területéről az ókori római kor előttről kevés lelet maradt ránk. A várost a rómaiak alapították az akkori Britannia provincia fővárosaként azt követően, hogy Claudius császár az I. században meghódította a mai Anglia jelentős részét. A Római Birodalom bukása után a várost elhagyták a rómaiak és csak a IX–X. század környékén népesült be újra. Ezt követően gyorsan növekedésnek indult, hamarosan magába olvasztotta a közeli Westminstert, majd a következő évszázadok során a környező kisvárosokat és falvakat is.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása