5 napos prágai utazás 53 159 Ft / fő-től 4 csillagos, belvárosi szállással, repülőjeggyel

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy a Ryanair fapados légitársaság menetrend szerinti járatára szól, ami az odaúton 16:20-kor száll fel Budapestről és 17:30-kor érkezik meg Prágába. Visszafelé 17:55-kor száll fel Prágából és 19:05-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Prága szállás A 4 csillagos The Charles Hotel Prága belvárosában helyezkedik el, kitűnő választás lehet egy sörtúrához vagy egy városnézéshez, mivel Prága főbb látnivalói gyalog is könnyen bejárhatók innen. A szállodának saját étterme van, a szobái légkondicionáltak, WIFI van. Az itt megszálló vendégek a szállásnak átlag 8,1 pontot adtak az elérhető maximum 10-ből, leginkább az elhelyezkedés, a tisztaság, a kiszolgálás és a szobák tetszettek a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Prága

Prága Sokan tartják úgy, hogy aki még nem járt Prágában, az még nem is utazott. Ezt az állítást valamelyest igaznak lehet tekinteni, hisz a prágai látványosságok szinte minden nagyobb világvárost elnyomnak. Prágáról szinte mindenkinek elsőként az Óvárosi hídtorony jut az eszébe. Több útikalauzban a világ egyik legszebb gótikus épületének nevezik, sőt Európában egyedülállónak tekintik. Nem csak turisztikai látványosság volt, hisz építésekor, a 14. század végén védelmi célokra használták. Jelenleg csupán turisztikai célpont. A legfelső emeletről csodás panoráma nyílik az óvárosra. Minden nap nyitva van, így az év bármely szakában gyönyörködhetünk a csodás Prágában. Prága másik híres, turisták által kedvelt célpontja a Vencel tér. A tér szinte soha nem alszik, hisz kávézók, szállodák, bárok, kocsmák tartják ébren az amúgy is pezsgő életet. Itt időzve megcsodálhatjuk a Cseh Nemzeti Múzeum épületét vagy Szent Vencel lovas szobrát. Ezeken kívül a teret hihetetlen épületek veszik körül. Nagyon közkedvelt ez a tér nemcsak a turisták, hanem a helyiek körében is.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása