Töltsön el egy hosszú hétvégét rómában, repjegy + szállás 59 630 Ft belvárosi szállással, közvetlen repülőjárattal

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az utazás a Ryanair fapados légitársaság menetrend szerinti járatán történik. Az odaúton a repülőgép 13:05-kor száll fel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről és 14:50 érkezik meg Róma Ciampino Repülőtérre. Vissza 15:15 kor indul a repülőgép Rómából és 16:55-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

 szállás A Ducale Hotel a főpályaudvar mellett helyezkedik el, ahová a reptéri transzfer buszok is érkeznek. Bár sok látnivaló gyalog is közel van a szálláshoz, a közelben több villamos és buszmegálló és metró megálló is található. A hotelnek saját étterme van, a szobák légkondicionáltak. AZ itt megszálló vendégek a hotelnek 7,6 pontot adtak a 10-ből a jó elhelyezkedés, a kiszolgálás a tisztaság és a felszereltség miatt.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

A világ egyik legszebb fővárosa, a történelembe évezredekkel visszanyúló világváros. Gyönyörű szép épületeivel, műemlékeivel, kulturális kincseivel kihagyhatatlan élményforrást nyújt az ide látogató számára. Van egy olyan egyedülálló atmoszférája, amit sehol máshol nem tapasztalhat az ember. Szokták mondani, hogy minden út Rómába vezet, és ez így is van, életünk során legalább egyszer mindenképpen látnunk kell, mert annyi látványosságot, olyan rengeteg történelmi, építészeti, művészeti kincset talán sehol máshol a világon nem láthatunk egy helyen, mint itt, ráadásul a repülőjegy is olcsó Rómába, hisz két fapados légitársaság is indít repülőjáratokat ide Budapestről.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása