5 napos hosszú hétvége Prágában 54 527 Ft / Fő (szállás + repjegy)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Ryanair fapados légitársaság menetrend szerinti járatán történik. A repülőgép 16:25-kor száll fel a Budapest liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, és 1 óra 10 perc után, 17:35-kor száll le Prágában. Visszafelé a repülőgép 17:20-kor száll fel Prágából, és 18:20-kor száll le Budapesten.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Prága szállás A King George Hotel Prague Prága belvárosában, a Károly-hídtól 150 méterre található, így kitünő választás lehet városnézéshez. A repülőtér 17 km-re található a hoteltől. A hotelnek saját étterme is van és ingyenes wifit biztosít. Az itt megszálló vendégek 10-ből 7 pontot adtak átlagosan a hotelnek, a vendégeknek leginkább az elhelyezkedés, a tisztaság, a szobák és a kiszolgálás tetszett.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Prága

Prága Sokan tartják úgy, hogy aki még nem járt Prágában, az még nem is utazott. Ezt az állítást valamelyest igaznak lehet tekinteni, hisz a prágai látványosságok szinte minden nagyobb világvárost elnyomnak. Prágáról szinte mindenkinek elsőként az Óvárosi hídtorony jut az eszébe. Több útikalauzban a világ egyik legszebb gótikus épületének nevezik, sőt Európában egyedülállónak tekintik. Nem csak turisztikai látványosság volt, hisz építésekor, a 14. század végén védelmi célokra használták. Jelenleg csupán turisztikai célpont. A legfelső emeletről csodás panoráma nyílik az óvárosra. Minden nap nyitva van, így az év bármely szakában gyönyörködhetünk a csodás Prágában.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása