5 napos hosszú hétvége Párizsban 81 703 Ft / fó-től (repjegy + belvárosi szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az utazás a Ryanair fapados légitársaság menetrend szerinti járatain történik. Az odaúton a repülőgép 18:55-kor száll fel és 21:20-kor érkezik meg Párizsba. A visszaúton a repülőgép 13:25-kor száll fel Párizsból és 15:35-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Párizs szállás A Hotel Victor Masse Párizs belvárosában a Pigalle metrómegállótól 50 méterre található. Az itt megszálló vendégek a szállásnak 7,5 pontot adtak az elérhető maximum 10-ből. Leginkább az elhelyezkedés, a tisztaság, a kiszolgálás és a szobák tetszettek nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Párizs

Párizs A Szajna folyó partján, a franciaországi Île-de-France szívében terül el az ország fővárosa, Európa egyik legnépesebb városa, Párizs. A város XII. kerületében 1991-ben számos lenyűgöző lelet került elő, az ásatások során egy Kr. e. 4200 körüli vadászfalu nyomait tárták fel. Ezt követően a ma ismert leletek szerint Kr. e. 250 és 200 között alapították meg a rómaiak a mai város ősét. Párizs végül a IV. században kapta meg napjainkban is használt nevét a parisius törzs után. A város a XI. században kezdte meg a terjeszkedést a Szajna jobb partján, majd a következő századokban rohamos fejlődésnek indult, miközben királyi székhellyé nőtte ki magát. Párizs gyakorlatilag két évezreden keresztül játszott kiemelkedően fontos szerepet a régió történelmében, napjainkban pedig a világ egyik vezető gazdasági és kulturális központja, emellett pedig a négy vezető világváros egyike, köszönhetően a politikára, az oktatásra, a tudományra, a művészetekre, a sajtóra, a szórakoztatóiparra, valamint a divatra gyakorolt befolyásának.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása