Töltsön el egy 5 napos hosszú hétvégét Londonban, 88 744 Ft / fő belvárosi szállással, közvetlen repülőjeggyel

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy a Ryanair fapados légitársaság menetrend szerinti járatára szól. AZ odaúton a repülőgép 21:50-kor száll fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről és helyi idő szerint 23:25-kor szál le London Stansted Repülőtéren. Visszafelé a gép 18:00-kor indul Londonból és 21:25-kor száll le Budapesten.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

London szállás A Point A Hotel London Kings Cross, ahogy a neve is mutatja a King's Cross pályaudvar mellett helyezkedik el, London belvárosában, ezért kitűnő választás azoknak, akik városnézést terveznek Londonban. Igaz picit drágább, mint a külvárosi szállások, de időt és pénzt is spórolhat egy belvárosi szállással. A hotel és a szállás jól felszerelt, van wifi a hotelben. Az itt megszálló vendégek a hotelnek átlag 7,6 pontot adtak 10-ből, leginkább a jó elhelyezkedés, a tisztaság, a kiszolgálás és a szobák tetszettek a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

London

London Az Egyesült Királyság, azon belül is Anglia fővárosa, világszintű oktatási, kereskedelmi, szórakoztatóipari, kutatási és fejlesztési, szórakoztatóipari, turisztikai, közlekedési és divatközpont: ez London, az Európai Unió legnagyobb területtel rendelkező városa. London területéről az ókori római kor előttről kevés lelet maradt ránk. A várost a rómaiak alapították az akkori Britannia provincia fővárosaként azt követően, hogy Claudius császár az I. században meghódította a mai Anglia jelentős részét. A Római Birodalom bukása után a várost elhagyták a rómaiak és csak a IX–X. század környékén népesült be újra. Ezt követően gyorsan növekedésnek indult, hamarosan magába olvasztotta a közeli Westminstert, majd a következő évszázadok során a környező kisvárosokat és falvakat is.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása