5 napos hosszú hétvége Londonban 71 262 Ft / fő-től (repjegy + belvárosi szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az utazás a Wizzair fapados légitársaság menetrend szerinti járatin történik. Az odaúton a repülőgép 22:10-kor száll fel Budapestről és 23:50-kor érkezik meg Londonba. Visszafelé a repülőgép 11:50-kor száll fel Londonból és 15:15-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

London szállás A hotel LOndon belvárosában a King's Cross városrészben található, 100 méterre a King's Cross metrómegállótól, így kitűnő választás lehet azoknak, akik városnézést terveznek Londonban. AZ itt megszálló vendégek a hotelnek átlag 7 pontot adtak az elérhető 10 pontból. Elsősorban az elhelyezkedés, a kiszolgálás, a tisztaság és a szobák tetszettek a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

London

London Az Egyesült Királyság, azon belül is Anglia fővárosa, világszintű oktatási, kereskedelmi, szórakoztatóipari, kutatási és fejlesztési, szórakoztatóipari, turisztikai, közlekedési és divatközpont: ez London, az Európai Unió legnagyobb területtel rendelkező városa. London területéről az ókori római kor előttről kevés lelet maradt ránk. A várost a rómaiak alapították az akkori Britannia provincia fővárosaként azt követően, hogy Claudius császár az I. században meghódította a mai Anglia jelentős részét. A Római Birodalom bukása után a várost elhagyták a rómaiak és csak a IX–X. század környékén népesült be újra. Ezt követően gyorsan növekedésnek indult, hamarosan magába olvasztotta a közeli Westminstert, majd a következő évszázadok során a környező kisvárosokat és falvakat is.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása