Töltsön el egy 5 napos hosszú hétvégét Barcelonában, 56 430 Ft / fő

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy a Wizz Air fapados légitársaság menetrend szerinti jártára szól, az ár oda vissza 5 800 Ft-tal olcsóbb / fő a Wizz Air Discount club tagoknak. Az odaúton a repülőgép 6:05-kor száll fel Budapestről és 8:40 kor száll le Barcelonában. Visszafelé a repülőgép 9:20-kor száll fel Barcelonából és 12:00-kor száll le Budapesten.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Barcelona szállás A Sunotel Junior Barcelona L'Eixample kerületében található a város központjától 2 km-re, így ideális szállás egy városnézős hétvégéhez. A hotel jól felszerelt, légkondícionált, ingyenes wifi is van. Az itt megszálló vendégek átlag 7 pontot adtak az elérhető 10-ből a hotelnek, leginkább a kiszolgálás, a tisztaság és az elhelyezkedés tetszett nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Barcelona

Barcelona Barcelona évtizedek óta kiemelkedően fontos kereskedelmi központ, ahol számos ipar megtalálható, köztük a textilipar, az elektronika, a vegyipar, a gyógyszeripar és az autóipar, egyben Spanyolország legnagyobb pénzügyi központja, megelőzve a fővárost, Madridot is. A turizmus a város kiemelkedően fontos bevételi forrása, ami 1992 óta folyamatosan növekszik, a 2010-es adatok alapján éves szinten közel 7 millió turista érkezik a spanyol városba, hogy megtekintse olyan látványosságait mint a Sagrada Família, az Erotika Múzeum, a Perui Alkirálynő Palotája, az Operaház vagy éppen az Olimpiai Falu.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

2 hozzászólás

 • Válasz
  Zsolnai Károly
  Sze, 07, 2017

  Üdvözletem!Töltsön el egy 5 napos hosszú hétvégét Barcelonában, 56 430 Ft / fő utazás érdekelne 2főre.Ez repülőjegy+szállás együtt?S ha igen,hogy tudok foglalni??Várom válaszukat .Zsolnai Károly

  • Válasz
   repjegy
   Sze, 08, 2017

   Kedves Károly,

   Igen az 56 430 Ft-os ár a repülőjegy ára és a szállás ára összeadva egy főre vetítve.
   Foglalni nálunk nem tud, fontos, hogy mi nem utazási iroda vagyunk csak próbálunk olcsó repülőjegyeket és szállásokat keresni más szolgáltatóknál. Ha ezeket le szeretné foglalni, a “Repülőjegy lefoglalása” és a “Szállás lefoglalása” gombokra kattintva irányítjuk át azokhoz a szolgáltatókhoz ahol le tudja foglalni a repülőjegyet (Wizz Air) és szállást (Hotelbank)

Hozzászólás írása