5 napos barcelonai hosszú hétvége 71 033 Ft / fő (repjegy + belvárosi szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az utazás a Ryanair fapados légitársaság menetrend szerinti járatán történik. Az odaúton a repülőgép 20:00-kor száll fel Budapestről és 22:35-kor száll le Barcelonában. A visszaúton a repülőgép 16:55-kor száll fel Barcelonából és 19:35-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Barcelona szállás A Hostal River Barcelona belvárosában a kikötőtől 500 méterre fekszik a Güell-palota szomszédságában. Kitűnő a közlekedése ezért jó választás lehet azoknak, akik városnézést terveznek. A szálláson ingyenes wifi van. Az itt megszálló vendégek a panziónak átlag 8 pontot adtak az elérhető 10-ből, leginkább az elhelyezkedés, a tisztaság, a kiszolgálás és a felszereltség tetszett a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Barcelona

Barcelona mai Barcelona területének első lakói a kelta lateyánok voltak. A helyi monda szerint a város ősét Kr. e. 218-ban alapította meg a karthágói hadvezér, Hamilcar Barcas. A település a XVI. századig folyamatosan fejlődött, idővel a Földközi-tenger legfontosabb kereskedővárosává lépett elő, Genova és Velence mellett. Hatalma azonban az Újvilággal való kereskedelem megkezdődésével megrendült, hiszen elhelyezkedése nem volt kedvező az új kereskedelmi vonalak fekvéséhez képest.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása