Töltsön el 1 hetet az örök tavasz szigetén, Tenerifén február elején, most csak 66 850 Ft / fő (repjegy + szállás

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az odaúton a repüljárat (Ryanair) 7:05-kor indul a Liszt Ferenc Repülőtérről Brüsszelbe, ahonnan 3:55 perces várakozás után indul a Tenerifére tartó járat (Ryanair), ami helyi idő szerint 16:45-kor szál le Tenerife déli repülőterén. A visszaúton 11:30 kor indul a repülőjárat Tenerife déli repülőteréről és 15:55-kor landol Londonba (Monarch), ahonnan 5 órás várakozás után, 20:55-kor indul a Wizzair repülőjárata Budapestre, amely 0:20-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Tenerife szállás A Hotel Marte Tenerife egyik legnagyobb városában, Puerto de la Cruz belvárosában helyezkedik el. A hotelben napozó terasz, kültéri medence, szauna, saját étterem, edzőterem található, a szobák jól felszereltek. Az itt megszálló vendégek 7.2 pontot adtak a hotelnek 10-ből, leginkább az elhelyezkedéssel, a kiszolgálással és a tisztasággal voltak elégedettek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Tenerife

Tenerife Tenerife a Kanári-szigetek közül a legnagyobb méretű a maga 2058 négyzetkilométerével. Az itt található úgynevezett Güímari piramisok építésének célja még napjainkban is kérdéses a régészek előtt. Egyrészt Thor Heyerdahl kutató 1991-es vizsgálatai alapján a piramisok lehetnek szándékos építmények. Másrészt a szigetvilágban számos hasonló építmény fordult elő, hiszen a földművesek is ilyen formában hordták össze a föld megművelése során fellelt köveket, hasonló jellegű alakzatokat létrehozva. Utóbbiakat mára elhordták, hiszen kiváló és olcsó építőanyagot nyújtottak.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása