1 hetes Szardíniai nyaralás 67 017 Ft / Fő-től (repjegy + medencés, tengerparti szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőgép Pozsonyból indul. A pozsonyi repülőtér autóval, vonattal és busszal is jól megközelíthető, Budapestről 2 óra alatt. A repülőgép 12:10-kor száll fel Pozsonyból és 14:15-kor érkezik meg Szardíniára Algheróba. A visszaúton a repülőgép 14:40-kor indul Algheroból és 16:40-re érkezik meg Pozsonyba.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Szardínia szállás A Residence Picale Alghero a reptértől 6 km-re közvetlenül a tengerparton fekvő apartmanház, 1 km-re Alghero központjától. Az apartmanháznak saját medencéje van, ingyen WIFI használható. Az apartmanok jól felszereltek, teakonyha található bennük. Az itt megszálló vendégek a szállásnak 10-ből átlag 7,8 pontot adtak, leginkább az elhelyezkedés, a tisztaság, a felszereltség és a kiszolgálás tetszett nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Szardínia

Szardínia Szardínia a Földközi-tenger 2. legnagyobb szigete Szicília után. Fővárosa Cagliari, ahol a sziget legnagyobb forgalmú repülőtere is található. Maga a sziget elég változatos képet mutat, míg az északi és keleti partok sziklásak, addig a déli és nyugati partok homokosak. A sziget 80%-ban hegy- és dombvidék. Szardínia időjárása tipikus mediterrán, a tél enyhe és csapadékos, míg a nyár nagyon meleg és száraz. Augusztus a legmelegebb hónap, amikor az átlagos hőmérséklet 25 fok (napi maximum átlaga 30 fok, napi minimum átlaga 19 fok), míg a leghidegebb hónap január, amikor 10 fok az átlagos hőmérséklet (napi maximum átlaga 14 fok, napi minimum átlaga 6 fok). Ha szeretné elkerülni a tömeget és a drágább repülőjegyeket és szállásokat Szardínián, de élvezni szeretné a napsütést és a tengerben is megmártózna, a június és a szeptemberi hónapokat ajánljuk. Ilyenkor a tenger 20 fok felett van, ritkán eshet az eső és a napos órák száma is 10 körül van.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása