1 hetes nyaralás Santorinin 84 237 Ft / Fő-től (repjegy + medencés szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az odaúton az Athénba tartó Wizzair menetrend szerinti járat 10:10-kor indul budapestről és 13:10-kor érkezik meg. 2 és fél óra várakozás után, 15:40-kor indul az Olympic Air légitársaság repülőgépe Athénból és 16:25-kor érkezik meg Santorinire. Visszafelé az Olympic Ari légitársaság menetrend szerinti repülőgépe 8:40-kor indul Santoriniről és 9:25-kor érkezik meg Athénba, mad 2 óra 45 perces várakozás után 12:10-kor indul a Wizzair Budapesti járata Athénból és 13:10-kor érkezik meg Budapestre

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Santorini szállás A Villa Valvis Perissában található 2-300 méterre a tengerpartól, de a szállásnak saját medencéje is van. A szállásnak saját bárja van ingyenes Wifit biztosít. Az itt megszálló vendégek a szállásnak 8,9 pontot adtak 10-ből, leginkább a kiszolgálás, a tisztaság, a felszereltség és az elhelyezkedés tetszett nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Santorini

Santorini A Szantorini, más néven Thíra ma egy gyűrűszerű alakzatot alkotó szigetcsoport, amely egy hatalmas vulkanikus robbanás eredményeként jött létre. A Külkádok szigetcsoport ezen különleges tagja a robbanás előtt egyetlen sziget volt, mára területén a robbanás következtében egy geológiai kaldera alakult ki. A hatalmas központi lagúnát jelenleg három oldalról veszik körbe 300 méter magasan sziklaszirtek, melyek a túloldalon meglehetősen lankásan ereszkednek bele az Égei-tengerbe. Feltételezések szerint az ókorban a vulkán sokkal aktívabb volt, mint napjainkban és elképesztően erős. Kitöréséhez számos legenda kapcsolódik. Feltehetően a sziget mai formáját kialakító kitörés akár a 110 kilométerre délre, Kréta szigetén virágzó minószi civilizáció összeomlásához is vezethetett. Emellett egyes elméletek szerint a Szantorini szigetéhez köthető az Atlantisz legendája, de több tudós úgy véli, hogy az itt működő vulkán egyik nagy erejű kitörése okozhatta a bibliai háromnapos sötétséget Egyiptomban.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása