1 hetes nyaralás Gran Canarián 121 457 Ft / fő-től (közvetlen repülőjegy, tengerparti szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az utazás a Ryanair fapados légitársaság közvetlen,menetrend szerinti járatain történik. A repülőgép 13:30-kor száll fel Budapestről és 17:55-kor érkezik meg Las Palmasba. A visszaúton a repülőgép 6:45-kor száll fel Las Palmasból és 13:05-re érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Gran Canaria szállás A Brisamar Canteras apartmanház Las Palmas központi részén, közvetlenül a tengerparton fekszik. A szállásnak saját étterme van, ingyen wifi elérhető. Az itt megszálló vendégek a szállásnak 10 pontból átlag 8 pontot adtak, leginkább az elhelyezkedés, a kiszolgálás, a tisztaság és a felszereltség tetszett nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Gran Canaria

Gran Canaria A Kanári-szigetek névadója a Gran Canaria sziget. Rendkívül változatos éghajlata és elővilága miatt a kis kontinens elnevezés is ráragadt. Itt található Las Palmas, a Keleti Kanári-szigetek fővárosa, valamint a déli részen terül el a nyüzsgő üdülőváros, Playa del Inglés. Ezt a szépséges kis kontinenst, a Tejeda-hegység völgyei s lankái választják több teljesen eltérő részre. A Gran Canaria északi felén a sűrűbb csapadéknak köszönhetően gazdagabb növényvilággal találkozhatunk, a sziget közepe már sziklás és kopár, míg délen a Maspalomas 6 km hosszan hullámzó homoksivatagát csodálhatjuk meg. A Playa de las Canteras az egyik legkedveltebb és legszebb strand Gran Canarián. A 3,1 km-es partszakaszon bárok, éttermek, kávézók és fagyizók várják a napozókat. Las Palmasban kihagyhatatlan látnivaló a történelmi óváros, Vegueta városrész, amely lenyűgőző régi épületeivel ejti ámulatba a látogatókat. Ilyen például a 300 éven keresztül épült Santa Ana székesegyház.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása