1 hetes nyaralás a Kanári-szigeteken (Lanzarote) 107 590 Ft / fő (repjegy + medencés apartman)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Az utazás a Wizzair fapados légitársaság közvetlen, menetrend szerinti járatán történik, amely 13:25-kor száll fel Budapestről és 17:35-kor érkezik meg Lanzarote-ra. Visszafelé a repülőgép 18:10-kor indul Lanzarote-ról és 0:05-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Kanári-szigetek szállás Az apartman a sziget középső déli részén talákható 3-km-re a repülőtértől Puerto del Carmen települásen, a tengerpartól 200 méterre, de a szállás saját medencével is rendelkezik. Az apartmanok jól felszereltek, hűtő, konyha, TV található bennük. AZ itt megszálló vendégek a szállásnak átlag 8 pontot adtak az elérhető 10-ből, leginkább a tisztaság, az elhelyezkedés és a felszereltség tetszett nekik.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Kanári-szigetek

Kanári-szigetek A klasszikus, tengerparti nyaralást kedvelő turisták körében igen népszerű úti cél Lanzarote, mely a Kanári-szigetek hét nagy szigete közül a legidősebb. Mivel a szigeten rengeteg a tűzhányó, gyakran emlegetik a „vulkánok szigeteként” is. A Lanzarote szigetén a strandolni és a kirándulni vágyók egyaránt megtalálják a számításaikat, ugyanis a homokos tengerpartok mellett számtalan érdekes hely található a szigeten, amit a természet kedvelői felkereshetnek.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása