Töltsön el egy hetet Cipruson, Larnacában 75 541 Ft / fő-ért (repjegy + szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Wizz Air fapados légitársaság menetrend szerinti járatán történik. Az odaúton a repülőgép 17:55-kor száll fel Budapestről, és 2 óra 50 perces menetidő után, helyi idő szerint 21:45-kor száll le Cipruson. Visszafelé 22:20-kor száll fel a repülőgép Larnacából és 0:25-kor száll le Budapesten.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Larnaca szállás A Pasianna Hotel Apartments larnaca központjától 3 km-re található, a népszerű Flamingo Beach-en. A tengerpart 250 méterre található, a repülőtér pedig csak 8 km-re. Az apartmanháznak saját kültéri medencéje van, az apartmanok légkondicionáltak, teakonyha található bennük hűtőszekrénnyel. Az itt megszálló vendégek a szállást "nagyon jó"-ra értékelték, 10-ből átlag 8 pontot kapott. leginkább a kiszolgálás, az elhelyezkedés és a tisztaság tetszett az itt megszálló vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Larnaca

Larnaca Ciprus legrégebbi települését, a 6000 éves Larnacát a legenda szerint Noé unokája alapította. A hangulatos, sok kultúra keveredésének otthont adó város nem csak nyáron lehet jó úticél, hanem télen is, mivel itt télen is nagyon langyos idő van. A településnek nagyon hosszú, 25 kilométeres tengerpartja van. Ha már eleget fürödtünk, érdemes felfedezni magát a várost is, ahol nagyon sok látnivaló vár minket. Az első, amit mindenképp keressük fel, a Szent Lázár-templom, mely a 9. században épült, és azóta már több felekezetnek is imahelye volt. A templom altemplomában megtekinthetjük Szent Lázárt üres szarkofágját is. A tengerparti erőd is a látnivalók közé tartozik. Rendeltetése az volt, hogy a betolakodóktól védje nemcsak a várost, hanem egész Ciprust is. Jelenleg múzeumként és szabadtéri színházként működik.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása