Nyaralás Olaszországban, Szardínián: 1 hét szállás + repülőjegy 132 089 Ft / fő tengerparti szálláson.

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

Ahhoz, hogy a legolcsóbban kijusson Szardíniára ebben az időpontban, oda Pozsonyból Ryanair-rel, vissza Budapestre Wizz Airrel javasoljuk az utazást. Oda Pozsonyból 12:10-kor száll fel a repülőgép, így van ideje vonattal kimenni Pozsonyba (a vonatjegy 6000 Ft körül mozog). A Ryanair gépe 14:15-kor érkezik meg Algheroba. Vissza 13:20-kor indul a Wizz Air falados légitársaság járata Algheroból, amely 15:20.kor száll le Budapesten.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Szardínia szállás A Soleado Hotel Alghero központja közelében helyezkedik el a tengerparton, A hotelnek saját kültéri medencéje és étterme is van, a teraszokról csodás kilátás nyílik a tengerre. Az itt megszálló vendégek a hotelnek 7,4 pontot adtak az elérhető 10-ból. Leginkább az elhelyezkedés. a felszereltség a szobák és a kiszolgálás tetszett a vendégeknek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Szardínia

Szardínia Szardínia a Földközi-tenger 2. legnagyobb szigete Szicília után. Fővárosa Cagliari, ahol a sziget legnagyobb forgalmú repülőtere is található. Maga a sziget elég változatos képet mutat, míg az északi és keleti partok sziklásak, addig a déli és nyugati partok homokosak. A sziget 80%-ban hegy- és dombvidék. Szardínia időjárása tipikus mediterrán, a tél enyhe és csapadékos, míg a nyár nagyon meleg és száraz. Augusztus a legmelegebb hónap, amikor az átlagos hőmérséklet 25 fok (napi maximum átlaga 30 fok, napi minimum átlaga 19 fok), míg a leghidegebb hónap január, amikor 10 fok az átlagos hőmérséklet (napi maximum átlaga 14 fok, napi minimum átlaga 6 fok).

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása