Nyaraljon főszezonban Zakinthoszon 1 hetet, 94 497 Ft / fő (repjegy + szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőút a Wizz Air fapados légitársaság menetrend szerinti közvetlen repülőjáratán történik. A repülőgép 10:45-kor száll fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, és 1 óra 55 perces repülés után, helyi idő szerint 13:40 kor száll le Zakinthoszon. Visszafelé a repülőgép 14:20-kor száll fel Zakinthoszról és 15:10 kor száll le Ferihegyen.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Zakinthos szállás A Litsa Studios Ano Gerakari Zakinthos északi-keleti részén fekszik, 16 km-re a repülőtértől és 14,5 lm-re Zakinthos város központjától. A tengerpart 800 méterre van az apartmanháztól, de saját kültéri medencével is rendelkezik a szállás. Az apartmanokban, stúdiókban teakonyha található hűtővel, az apartmanok légkondicionáltak. A környéken számos étterem és vásárlási lehetőség van. Igény esetén a szállás transzfert biztosít a repülőtérről, repülőtérre. Az itt megszálló vendégek "pompás" értékelést adtak a szállásnak (10-ből átlag 9 pontot), elsősorban a felszereltségnek, a tisztaságnak és a kiszolgálásnak köszönhetően.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Zakinthos

Zakinthos Zakinthos város a szintén ezt a nevet viselő szigeten található. Bár köztudott, hogy a görög építészetre jellemző a kék-fehér kombináció, ebben a városban mégis inkább a fehér szín dominál. Szinte minden ház fehér fallal büszkélkedik. A hangulatos, kacskaringós utcácskák felfedezésre, sétálásra csábítanak. Jó ötlet céltalanul bolyongani ezen az utcákon, hisz így sokkal nagyobb esély van arra, hogy számunkra igen érdekes dolgokat láthassunk, mintha szervezett városnéző útra fizetnénk be.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása