Nyaraljon Tenerifén 1 hetet, 73 001 Ft / fő (repjegy + szállás)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőúthoz két külön repjegy megvásárlása szükséges, egy Budapest - Párizs repülőjegy (Ryanair) és egy Párizs - Tenerife repülőjegy (ryanair), melyeket a "Repülőjegy lefoglalása" gombra kattintva megtehet. Az indulásnál 6:45-kor száll fel a repülőgép Budapestről és 9:05-kor száll le Párizsban, majd 12:00-kor száll fel a Tenerifére tartó járat Párizsból és 15:20-kor száll le Tenerifén. Visszafelé Teneriféről 6:30-kor száll fel a repülőgép és 11:35-kor száll le Párizsban, majd 13:25-kor száll fel Párizsból a Budapestre tartó járat és 15:35-kor száll le Budapesten. FONTOS, hogy az átszállás úgynevezett self-connect módon történik, ami azt jelenti, hogy az átszállásoknál fel kell venni a poggyászokat (amennyiben volt feladott poggyász), ki kell check-elni és utána be kell check-elni és feladni a poggyászokat a következő járatra.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Tenerife szállás Az Apartamentos Teneguia Puerto de la Cruz város központjában fekszik, a tengerparttól 150 méterre, de saját kültéri medencéje is van. Az apartmanok jól felszereltek, teakonyha, hűtőszekrény található bennük. Az apartman háznak saját bárja, fitneszterme van és vezeték nélküli internetet biztosít. Az itt megszálló vendégek átlag 7,2 pontot adtak 10-ból a szállásnak, leginkább az elhelyezkedéssel, a kiszolgálással a felszereltséggel és a tisztasággal voltak elégedettek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Tenerife

Tenerife Tenerife a Kanári-szigetek közül a legnagyobb méretű a maga 2058 négyzetkilométerével. Az itt található úgynevezett Güímari piramisok építésének célja még napjainkban is kérdéses a régészek előtt. Egyrészt Thor Heyerdahl kutató 1991-es vizsgálatai alapján a piramisok lehetnek szándékos építmények. Másrészt a szigetvilágban számos hasonló építmény fordult elő, hiszen a földművesek is ilyen formában hordták össze a föld megművelése során fellelt köveket, hasonló jellegű alakzatokat létrehozva. Utóbbiakat mára elhordták, hiszen kiváló és olcsó építőanyagot nyújtottak.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása