Nyaraljon Máltán 1 hetet, repjegy + szállás 72 160 Ft / Fő

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy a Ryanair fapados légitársaság menetrend szerinti járatára szól. Az odaúton a repülőgép 16:25-kor száll fel a Budapest Liszt Ferenc Repülőtérről, és 2:20 utazási idő után, 18:45 kor száll le Máltán. A visszaúton a repülőgép 19:10-kor száll fel Máltáról, és 21:30-kor érkezik meg Budapestre.

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Bugibba szállás A Mavina Hotel & Apartments Málta észak keleti részén helyezkedik el, 20 km-re a repülőtértől, Bugibba belvárosában. A szállásnak sajhát kültéri medencéje és gyermekmedencéje van, étterme, illetve wifit is biztosít. AZ itt megszálló vendégek a szállást "jó"-ra értékelték átlag 7 pontot kapott a 10-ből, elsősorban az elhelyezkedéssel, a kiszolgálással a felszereltdéggel és az étteremmel voltak elégedettek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Bugibba

Bugibba Málta Szicília és Afrika között, Szicíliától 96 Km fekvő mediterrán szigetcsoport. A szigetcsoport 3 nagyobb szigetből (Málta, Comino és Gozo) és több apró szigetből áll. Málta kivalló fekvésének és számos történelmi látnivalójának köszönhetően népszerű üdülő, nyaraló hely a turisták körében.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása