Kezdje a nyarat Mallorcán, 1 hét nyaralás 86 232 Ft / fő (szállás + repülőjegy)

 

További hasonló ajánlatok itt >>

Repülőút

A repülőjegy a Ryanair fapados légitársaság menetrend szerinti járatára vonatkozik Pozsonyból (Pozsony könnyedén elérhető autóval 2 óra alatt, de több menetrend szerinti busz és vonat is Indul Pozsonyba Budapestről). A repülőgép 10:00-kor száll fel Pozsonyból és 12:35-kor szál le Palma városban. A visszaúton a repülőgép reggel 7:00-kor szál fel mallorcáról és 9:35-kor száll le Pozsonyban

Repülőjegy lefoglalása

Szállás

Mallorca szállás A Hotel Oasis D'or Santanyi a sziget dél-keleti részén található, 60 km-re a repülőtértől. A szállás 200 méterre fekszik a tengerparttól, de saját kültéri medencéje is van. Saját étterme, bárja van a hotelnek, amely ingyenes internet hozzáférést is biztosít. Az itt megszálló vendégek 10-ből átlag 8,1 pontot adtak a hotelnek, leginkább az elhelyezkedéssel, a kiszolgálással, a tisztasággal és az étteremben felszolgált ételekkel voltak elégedettek.

Szállás lefoglalása Másik szállás választása

Mallorca

Mallorca Mallorca a legnagyobb sziget a Belár szigetek 5 szigetéből (3650 m2), de nem csak a Belár-szigetek, hanem Spanyolország legnagyobb szigete is. A sziget túl azon, hogy az egyik legkedveltebb nyaralóhely számos kulturális öröséggel, történelmi látnivalóval büszkélkedik. Fővárosa Palma de Mallorca de legtöbb ember csak egyszerűen Mallorcának hívja. A város roppant népszerű a turisták körében. Itt jól érezheti magát mind a fiatal, mind az idősebb generáció, de a kisgyerekes családok is megtalálhatják a tökéletes szórakozást. A városban rengeteg kikapcsolódási lehetőség van, nem beszélve a látványosságokról. A legtöbben a homokkő katedrálist keresik fel legelsőnek, ami nem is meglepő. Az 1300-as években épült templom a mai napig teljes pompájában fogadja a betérőket.

Bővebben

A fenti árak nem minősülnek ajánlatnak, és folyamatosan változhatnak a linkekben megjelölt szolgáltatók által. A foglalások külön-külön 3. félnél történnek.

Hozzászólás írása